Zamieszczone przez Przem78
Doświetlanie zakrętów halogenami.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez alebazi83Czy coś z powyższego lub coś innego da się dołożyć po odbiorze auta
Kod:STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Freischaltcode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 Kanal (5) Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B12 auswählen Wert auf Abbiegelicht links anpassen Kanal (5) Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B13 auswählen Wert auf Abbiegelicht rechts anpassen
[ Dodano: Pon 24 Lut, 14 20:55 ]
Zamieszczone przez rrobertkodowałem jeszcze test zegarów i ilośc paliwa do zatankowania.
Kod:STG 52 (Türelektr. Beifahr.) auswählen STG Lange Codierung -> Funktion 07 Byte 04 Bit 2 aktivieren Bit 3 aktivieren STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Freischaltcode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 (15) Access control 2-Spiegelabsenkung bei Rueckwaertsfahrt auswählen Wert auf active (aktiv) setzen
Kod:STG 08 (Klima) auswählen STG Lange Codierung -> Funktion 07 Byte 11 Bit 6 - Blower Status Display in AUTO-mode active aktivieren
Kod:STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Freischaltcode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 (1) Windshield wiper-Anzahl Bestaetigungen Frontwaschanlage pro SRA Aktivierung auswählen Wert entsprechend nach Wunsch anpassen Defaultwert: 5
Kod:STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Freischaltcode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 (2) Frontscheibenwischer-SRA Verzögerungszeit auswählen Wert entsprechend nach Wunsch anpassen Defaultwert: 0 ms Beispielwert: 1500 ms
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78Testowane w aucie z Xenonami
Zamieszczone przez Przem78No ja mam jeszcze opuszczanie lusterka pasażera przy włączonym wstecznym
prędkość dmuchawy
Kod:
STG 08 (Klima) auswählen
STG Lange Codierung -> Funktion 07
Byte 11
Bit 6 - Blower Status Display in AUTO-mode active aktivieren
Naważniejsze - kto dokonuje tych cudów, czyżby Enriquez?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezskąd ten wniosek? :diabelski_usmiechJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestczy myślisz, że może to mieć znaczenie czy auto ma Xenony? Bo wydaje mi się, że nie...
Zamieszczone przez bob_bestmasz elektryczne fotele czy zwykłe?
Zamieszczone przez bob_bestrozumiem chodzi o to żeby w trybie Auto pokazywał na jakim biegu w danej chwili pracuje dmuchawa?
Zamieszczone przez bob_bestczyżby Enriquez?
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505mate pod maske
Ostatnio ich nie męczę o to co mogą, bo nic nie mogą. Jak sobie zamówisz tak sobie będziesz miał/-a.
Teoretycznie mogą zmienić kierownicę, założyć alarm, dołożyć hak holowniczy, (możliwe, ale ponoć niewskazane, bo powinien być inny układ chłodzenia - tak rzekł serwisant).
Pod koniec 2013 w Lublinie ASO się elektroniki nie imało. Chociaż przebąkiwali, że aktywacja halogenów (doświetlanie) to jakieś 500zł.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
ojciec_, popraw temat wątku dodając np. [O3]
bo się myli ludziom z doświetlaniem w O2/O2FL->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Udało mi się dziś na szybko zakodować kornery i test liczników, ciekawy jestem czy bez systemu c/l home da się ustawić halogeny, żeby oświetlały drogę przed autem. Sprawdzę co jeszcze można uzyskać ze stronki: http://www.stemei.de/pages/coding/sk...via-iii-5e.php
Chociaż przebąkiwali, że aktywacja halogenów (doświetlanie) to jakieś 500zł.
Komentarz
-
-
sangod, ale na liście wątków nieczytanych tego nie widać->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz